Prietenie fara cuvinte

Prietenia nu se bazeaza numai pe cuvinte, ci si pe cat de mult oferi prietenului tau, cat de mult reusesti sa alini de poate chiar suferinta celui de langa tine.

Nu exista cuvinte suficiente care sa descrie prietenia dintre mine si Terry, catelul meu incredibil de desteapta care in ianuarie s-a dus prea devreme sa faca si alti oameni fericiti. S-a dus in ceruri si m-am simtit vinovata ca nu am facut pentru ea mai multe, in timp ce ea imi acorda de fiecare data toata atentia ei si niciodata nu era prea plictisita pentru mine, nu era prea plictisita sa imi arate cate de mult ma iubeste.

De multe ori as fi vrut sa dau cu solutii de combaterea puricilor in fata blocului dar mi-era mereu frica sa nu zica vecinii ca cine stie ce fac eu acolo. Asa ca pana la urma ii dadeam ei cu solutii speciale si asa o feream de cei mici si saritori. Dar clar asociatiile de propietari ar trebui sa cheme firme care se ocupa cu asta, cu dezinsectie Bucuresti .

Acum mi-am amintit ca si nepotul prietenului meu este putin alergic la muscatura de purice. Atunci cand este muscat face niste bube imense si ii trec foarte greu. Cred ca aia de la tara sunt niste purici foarte sanatosi si grasi si cand musca, musca, nu se incurca.